Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

sabotaz 1

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 1 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 45 ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ οι ιδιοι ΚΑΙ ΤΩΡΑ τους ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΥΝ. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΕΠΙΣΗΣΗ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ;
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ,
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ’ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ’’ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 45 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ’’ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟΥ’’. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ 45 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ;
και οι μηχανοδηγοι του οσε και ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι γενικοτερα υποτιθεται ότι δουλευουν για εμας. εμεις φτιαξαμε και πληρωνουμε αυτες τις θεσεις εργασιας για να εξυπηρετουν πρωτα πρωτα εμας; δεν πληρωσαμε τον οσε για να πλουτιζουν μονο οι υπαλληλοι του αλλα για να κινουνται οι πολιτες. ετσι απλα ειναι τα πραγματα.
στο κατω κατω όποιος δεν γουσταρει, κοβει την γκρινια, πηδάει απο το τρενο, και αναζητεί δουλεια στον ιδιωτικό τομέα.
απλά εκει αν βρει δουλεια, και αν αντέξει στην αληθινή πίεση, σε περίπτωση λουκετου να ξέρει, δεν υπάρχει δυνατότητα μετάταξης.





γιώργος δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου