Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

το email που μου εστειλε ο κανταφι

προχθές μου ήρθε ένα email απάντηση σε σχόλια μου για την εξέγερση των λιβυων  κατά του δικτάτορα χασάπη καντάφι και ότι επί χρόνια δεν ΕΧΟΥΜΕ κάνει ούτε μια πορεία στην πρεσβεία της λιβύης, του ιρακ, της αιγύπτου κλπ 
το email που έλαβα έλεγε περίπου ότι και ο καντάφι
άρχισα να ψάχνομαι αφενός πως γίνεται ο καντάφι να βρήκε την διεύθυνση μου και μου στέλνει email και αφετέρου ότι αν το κοινοποιήσω στους ΄΄συντρόφους''  της   ΄΄αριστεράς'' επιτέλους θα γίνει καμια πορεία τουλάχιστον στην πρεσβεία της λιβύης. 


το email αναφερει αυτά
''κατά της ιμπεριλιστικής επέμβασης στην λιβύη
Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για επιβολή απαγόρευση πτήσεων δίνει το πράσινο φως γα μια νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση δυνάμεων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ  με πρόσχημα τη σωτηρία του λαού της Λιβύης από τις επιθέσεις του Καντάφι.
Η ελληνική κυβέρνηση  του Γ.Παπανδρέου ήδη έδωσε την έγκριση της για την χρησιμοποίηση των στρατιωτικών βάσεων της Σούδας και του Ακτίου με την δικαιολογία της πραγματοποίησης «ανθρωπιστικών επιχειρήσεων απομάκρυνσης  ξένων υπηκόων» από την Λιβύη. Αυτή η εγκληματική πολιτική οδήγησε στον πνιγμό των δώδεκα μεταναστών από το Μπαγκλαντές που αρνιόντουσαν τον υποχρεωτικό επαναπατρισμό τους και η κυβέρνηση σε ένδειξη αποφασιστικότητας για την ανάσχεση του προσφυγικού κύματος τους οδήγησε στον βυθό της Σούδας και στο θάνατο.

'Μια εμπλοκή της Ελλάδας στην επέμβαση των ιμπεριαλιστών στην Λιβύη για την διασφάλιση της ροής του πετρελαίου και των επενδύσεων των εταιριών θα σημάνει συνενοχή σε μαζικές σφαγές των εξεγερμένων και του λιβυκού λαού, θα σημάνει ανελέητο κυνηγητό όσων θα προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο παίρνοντας το δρόμο της προσφυγιάς. Η ίδια η επέμβαση είναι δώρο στο Καντάφι για να εμφανιστεί ως αντιιμπεριαλιστής και να μπορέσει να κλιμακώσει τη καταστολή της εξέγερσης κατά της δικτατορίας.
Είμαστε ολόψυχα στο πλευρό των εξεγερμένων της Λιβύης κατά του Καντάφι και γι αυτό καταδικάζουμε την απροκάλυπτη ιμπεριαλιστική επέμβαση του ΝΑΤΟ και τη ΕΕ, καταδικάζουμε το ρατσιστικό κλείσιμο των συνόρων που οδηγεί σε μαζικές δολοφονίες προσφύγων.΄΄




ήμουν σίγουρος ότι το προβοκατόρικο email ήρθε από υποστηρικτές του καντάφι αλλά μπερδεύτηκα γιατι τελικά το email είναι forward από κείμενο του κου πέτρου κωσταντίνου της ανταρσία.


Για χρόνια ζούσαμε με φτηνό πετρέλαιο, φτηνούς τουριστικούς προορισμούς, φτηνό και μαύρο εργατικό δυναμικό. Εμείς, όχι οι άραβες. Και δεν μας πείραζε. Έτσι και αλλιώς στην πρώτη στραβή που το πετρέλαιο θα έπαιρνε την ανηφόρα, τι τους έχουμε τους αμερικάνους, κάνουν έναν πόλεμο αυτοί ή αλλάζουν έναν δικτάτορα με έναν άλλο, και εμείς κάνουμε και τις πορείες μας για τους δολοφόνους των λαών, αμερικάνοι. Και φτηνό πετρέλαιο και αγωνιστές. Σε αυτά είμαστε μανούλες.  Και βολεμένοι και επαναστάτες.
οπότε πορεία πάλι στην πρεσβεία της usa. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.



δεν με ενδιαφέρει ου΄τε το πετρέλαιο, ούτε τα φτηνά εργατικά χέρια, ούτε ο φτηνός τουριστικός προορισμός. 
έτσι και αλλιώς μέχρι χθες οι ''ιμπεριαλιστές''!!!!!! που αναφέρει το ανωτέρω κείμενο δεν είχαν πρόβλημα ούτε με τον καντάφι ούτε θα έχουν πρόβλημα με τον διάδοχο του από όποια πλευρά και αν είναι,  ούτε με κανέναν άλλον τζιτζιφιόγκο, και επίσης οι δικοί μας έμποροι της επανάστασης και του αντιιμπεριαλισμού θα τροφοδοτούν τις ονειρώξεις τους με πορείες κατά της αμερικανικής πρεσβείας με συνθήματα συμπαράστασης στις εκατόμβες της γενοκτονίας των λιβυων αγωνιζόμενων. 

όταν κάποιοι που υποτίθεται συμπαραστέκεσαι στον αγώνα τους σου ζητούν την ένοπλη βοήθεια σου εσύ ή περιορίζεσαι σε χαρτούρα ανακοινώσεων ή  αλλίως αν έχεις τα αρχιδαι και την δύναμη στέλνεις βοήθεια.
αλλιώς πάνε οι αμερικάνοι και οι λοιποί ''ιμπεριαλιστές''. γιατί μέχρι να ετοιμάσει το εκστρατευτικό του σώμα ο κος κωσταντινου και οι λοιποί επαγγελματίες επανστάτες αλληλέγγυοι  ο καντάφι δεν θα έχει αφήσει κανέναν ζωντανό.
και μεταξύ μας και οι λίβυοι έτσι και αλλιώς τα πετρέλαια χαμένα τα είχαν, οπότε τους αρκεί να ζήσουν ελεύθεροι πρώτα πρώτα και ζωντανοί, και μετά που ξέρεις ίσως κάνουν αυτοί μια κρατικοποίηση των πετρελαιοπηγών  τους.  και εμεις τότε ξανακάνουμε πορεία κατά της αμερικανικής πρεσβείας γιατί εμείς οι υποψιασμένοι θα ξέρουμε ότι πάλι αυτοί  θα κρύβονται από πίσω .

σε εμάς πάλι την ωρα που εκείνοι μάχονται κατά του καντάφι και των μισθοφόρων του, μας αρκεί μια υποκριτική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία. (οι μισθοφόροι παραδόξως δεν είναι τίποτα ιμπεριαλιστές αλλά είναι κάτι φτωχομπινέδες σαν και τους εξεγερμένους που για ψίχουλα δίνουν την ζωή τους για τον τύραννο, για σκέψου το λίγο αυτό) 
και από μέσα μας να ευχόμαστε μην γίνει καμια στραβή και ακριβύνει το πετρέλαιο και έχουμε να κινήσουμε το suv το σαββατοκύριακο για εκδρομούλα λόγω εθνικής εορτής!!!

και όποιος ξέρει  πότε ξεκινάει το εκστρατευτικό σώμα των αντιιμπεριλιστών κωσταντινου, αλέκας, τσίπρα στην υποστήριξη των λίβυων εξεγερμένων ας μας στειλει τότε email να πάμε μαζί τους.
οχι όμως την παρασκευή γιατί είναι αργία. από δευτέρα και βλέπουμε συναγωνιστές μου.


Παύλος ντ. 


1 σχόλιο:

  1. ναι αλλα οταν ο γιωργακης εβγαζε φωτογραφιες με τον κανταφι ολα ηταν μια χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή