Κυριακή 15 Μαΐου 2011

το γενναίο νέο σύστημα



Μου άρεσε το κείμενο σας για τους υπερήρωες που βάλατε, αλλά σε σχέση με τους αυτόνομους δεν μετράει καθόλου.
Οι αυτόνομοι, ανυπάκουοι, αναρχικοί, καταληψίες, ελεύθεροι είναι τα καλύτερα παιδιά του συστήματος.  Είναι το alter ego των ακροδεξιών φασιστών.  Είναι αυτοί που θα καταλάβουν ένα κτίριο που έχει κτιστεί για να έχουμε πρόσβαση όλοι μας και θα το κρατήσουν για την πάρτη τους και για τα πάρτυ τους, θα βγάλουν και καμιά δεκαριά κλειδιά να τα μοιράσουν μεταξύ τους για να δείχνουν στα γκομενάκια και να μετράνε την χαλκέντερη στύση τους. Θα σπάσουν τις τράπεζες που οι μπαμπάδες τους βάζουν το χαρτζηλίκι τους και  μπαίνουν οι καταθέσεις από τις συναυλίες συμπαράστασης  στους αναρχικούς ληστές, και μάλλον και τα έσοδα από τις απαλλοτριώσεις των ίδιων τραπεζών.
Μεγάλε χτυπάμε το σύστημα από  μέσα! 

Σε κάθε πάρτυ που γίνεται και παίζουν πιτσιρίκια θα μας την πέσουν διάφορα γεροντοφρικιά επαναστάτες της καρέκλας , με προτροπές- συμβουλές διαπιστευμένου αναρχομάρκετινγκ,  να μαζευτούμε,  να τους ακολουθήσουμε , να γίνουμε δύναμη, να τρομάξουμε αυτούς που μας τρομοκρατούν. Παιδομάζωμα. Το χειρότερο καμάκι. Από τους χειρότερους πολιτικάντηδες νταβατζήδες.  Έχω βαρεθεί σαχλαμαράκηδες να με καλούν στο ελεύθερο κατειλημένο ‘’απελευθερωμένο’’ στέκι συνάντησης, που θα πρέπει να περιμένουμε τον μαλάκα τον κλειδούχο ή τους κολαούζους του. Και θα πρέπει να του την πέσουμε πίπα για να πάρουμε κλειδί και εμείς τα τσόλια.  ‘’Γιατί  παίζουν και μπατσοκαρφιά  που θέλουν να διεισδύσουν’’. Αρχίδια καπλαμά.  Ωραίο ελεύθερο στέκι, να περιμένουμε να μας ανοίξεις ρε μεγάλε.  Άραξε,  άμα είναι να φάμε πόρτα, καλύτερα πάμε στο faz. 
Να βγούμε να γράψουμε στους τοίχους ‘’παλαιά καίγανε βιβλία, τώρα καίνε μυαλά’’, να βγάλουμε κανά άγριεμένο γκομενάκι, ‘’και εργαζόμενους σε τράπεζες’’ έγραψα από κάτω, να συμπληρώσω την ατάκα, αλλά δεν άρεσε στους υπόλοιπους συντρόφους μου .  Γεια σας είμαστε οι νέοι νταβατζήδες της πόλης και της νιότης σας. Μαλακισμένα ξυπνήστε ακούστε τους πεφωτισμένους. Από τις κατειλημένες απελευθερωμένες συχνότητες της πόλης η σούλα θα χαρίσει στον μήτσο με αγάπη.
Το να είσαι αυτόνομος μετράει. Ειδικά όταν πληρώνουν οι άλλοι. Το χαρτζιλίκι του μπαμπά από τα αδήλωτα στην εφορία και μετά συνθήματα φέρτε πίσω τα κλεμμένα, οι σπουδές στο πανεπιστήμιο χάρη στα ιδιαίτερα και μετά οι πορείες για την δωρεάν παιδεία,  διαμονή στην γκαρσονιέρα που χτίστηκε από τους μετανάστες στο τσάμπα  και μετά πορεία για τα δικαιώματα των μεταναστών, να ψοφάνε από το κρύο ή την πείνα και εμείς να κρατάμε τον χώρο για τα πάρτυ και τα χάπενιγκ και να διαμαρτυρόμαστε ότι η θέρμανση είναι στο full γαμώ το στανιό μου, αλλά στην πορεία μπροστά αλληλεγύη στα πακιστάνια και άντε να βρεθεί κανένας μαλάκας να τους ταϊσει, γιατί τα ψιλά τα θέλουμε για τσιγάρα και μπίρες. Ο αγώνας έχει κόστος αλλά άσε να το πληρώσει κανένας άλλος. Μην χάσουμε και την άνεση μας ρε. Και μετά ξύλο και μολότοφ στους μπάτσους και συνθήματα μπάτσοι γουρούνια, δολοφόνοι. Το τελευταίο όλο και πιο σιγά, μην μας την γυρίσουν για την marfin.  Και μετά παράπονα για τα ματ που μας χτύπησαν πάλι τα συντρόφια και λοιπά.
Μια ερώτηση μόνο στον γενναίο νέο κόσμο σας τον απελευθερωμένο και χρηματοδοτούμενο από τον κο George sorros, όταν αύριο ελευθερώσετε την χώρα και θα πάρετε την εξουσία και το ΑΥΤΟΝΟΜΟ θα γίνει κυρίαρχο και εξουσία μοιραία και αναγκαστικά, και τότε  θα σας ρίχνουμε μολότοφ εγώ και δυο τρεις ακόμη, χωρίς καμία δικαιολογία, χωρίς κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο, έτσι  γιατί απλά δεν θα γουστάρουμε την φάση, εσείς θα μας στέλνετε τα αντίστοιχα ματ ή τριαντάφυλλα;  Αν θες απάντησε!  Και σε παρακαλώ θυμήσου το πριν με ξανασκοτίσεις με την παρλαπίπα της επανάστασης. Μην ανησυχείς όμως εμείς δεν θα τις πετάμε στους περαστικούς  στην λαϊκή.

James

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου