Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

V for vendetta


Να που κάτι αλλάζει. Από σήμερα κιόλας.το σύνθημα φέρτε πίσω τα κλεμμένα, θα γίνει πραγματικότητα.  Από απόψε το βράδυ στην συγκέντρωση των αγανακτισμένων σε κάθε πόλη της ελλάδας, εγώ και ο V στρατολογήσαμε (!) εθελοντές από το fight club,  που θα μαζεύουν σε κοντέϊνερ τα κλεμμένα από κάθε συμμετέχοντα στην συγκέντρωση. Ακολούθως η εκστρατεία θα γιγαντωθεί και θα απευθυνθεί και στους μη μετέχοντες στις συγκεντρώσεις και θα καταλήξει στους πολιτικούς.



Εγώ, ο V, και οι σύντροφοι, θα μαζέψουμε από τον καθένα ότι έχει κλέψει:  από μαιμού αναπηρική σύνταξη, και κλεισμένο designατο ημιυπαίθριο, από κοπάνες από την εργασία και ψεύτικες αναρρωτικές του κώλου για το πιάσιμο στην πολυθρόνα του δημόσιου υπάλληλου, μέχρι παρακρατημένα απλήρωτα  ικα και πληρωμένα  φπα από τον πελάτη που όμως έμεναν στο συρτάρι της ταμειακής, από  μαύρα και κίτρινα εισοδήματα από ιδιαίτερα και από δεύτερη και τρίτη δουλειά, από  αυθαίρετη δόμηση στα δάση που φύλαγαν οι αγροφύλακες του πολύδωρα, και έκαψε ο στρατηγός άνεμος, από τα πικάντικα φακελάκια από τους γιατρούς και τους χασάπηδες, από τα λεμόνια τουρκίας που βαπτίζονται ελληνικά, από  τα αρνάκια που περνάνε τα σύνορα από τα σκόπια για να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα, από τα μαύρα cd της τζούλιας και software με windows και πόρτες , από  την νοθευμένη διαστημική βενζίνη, το τηγανισμένο  λάδι από το χωριό,  από τις γεωργικές  επιδοτήσεις που κατέληγαν στα κωλόμπαρα της εθνικής οδού, από τα δηλωμένα χωράφια βαμβακοκαλλιεργειας που ξεπερνούν την έκταση της ελλάδας του μέγα αλέξανδρου ……..,  γάμησε τα,  δεν έχει τέλος η λίστα.  Τέλος πάντων,  εγώ και ο V οι μετανοημένοι κλέφτες,  θα σας πάρουμε πίσω ότι καταχραστήκατε, κλέψατε, αρπάξατε, δανειστήκατε, αφήσατε το λογαριασμό στο δημόσιο, ή ακόμη χειρότερα στα παιδιά σας. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε. Κυρίως σε αυτούς τους λίγους που δεν έκλεψαν ποτέ, αν υπάρχουν και αυτοί. Και μετά λυτρωμένοι όλοι και άφραγκοι, θα την πέσουμε στα λαμόγια σε όσους πολιτικούς ήταν και είναι σαν και εμάς. Σε όσους μας έψαχναν απεγνωσμένα και 4 και 5 φορές στο σπίτι μας να βολέψουν το παιδί μας στο δημόσιο, σε αυτούς που μας έψαχναν στις σκοπιές του έβρου παρακαλώντας μας απεγνωσμένα να μας μεταθέσουν στην αθήνα και στην θεσαλλονίκη για να κοιμούνται με ασφάλεια το βράδυ,  σε όσους μας έχαναν πολύτιμες εργατοώρες από την διακυβέρνηση της χώρας αναζητώντας νομικά τερτίπια ή τις κατάλληλες άκρες για να σώσουν από την κατεδάφιση την οικοδομική παράβαση των 40 τετραγωνικών που ξέφυγαν από τον άχρηστο τον μπετατζή,  ή τους άλλους τους άθλιους που έρχονταν από την ευρωβουλή και μας ζητούσαν με μανία να καλλιεργούμε βαμβάκι και καπνό στα χαρτιά για να μην γεμίσουμε την ευρώπη με τα φανταστικά προϊόντα μας (φανταστικά στην κυριολεξία!). και στους άλλους τους θρασύτατους που μας ήθελαν να επισκεφτούμε το γραφείο τους για να μας κλείσουν εκείνη την προμήθεια αριθμητηριών και πάπυρων στο λογιστήριο του κράτους.
Αυτοί λοιπόν δεν θα την γλυτώσουν τόσο εύκολα, αυτοί και τα ξένα κέντρα, και οι πέντε έξι νταβατζηδες που μας έβαζαν να τους ψηφίζουμε. Εεεπ τι λέμε τώρα, ξέρετε έναν (1) έλληνα που να ψήφισε κώστακη καραμανλή, ξέρετε κάποιον , έστω έναν;;;  ξέρετε κανέναν που να είχε βάλει σταυρό στον άκη, στον βουλγαράκη, ή στον αλαβάνο ή και στους τρεις ή και στους τρεις ταυτόχρονα ;;;  ξέρετε στα αλήθεια κανέναν; (παλαιότερα κάποιοι μπορούσαν να ορκιστούν στα αντίστοιχα κομματικά γραφεία ότι είχαν ψηφίσει και τους τρεις –στις ίδιες εκλογές)
Για τους περισσότερους αγανακτισμένους η πλατεία είναι μεν γνωστή αλλά και λίγο ξενέρωτη, εκεί που είχαν συνηθίσει να πηγαίνουν με τις κόρνες και τα κασκόλ και τις σημαιούλες και τις μικροφωνικές, τώρα μιζέρια, ούτε φωνές ούτε ο μεγάλος στο μπαλκόνι . Η κατάντια του μνημονίου. Ευτυχώς που άρχισαν να μαζεύονται οι καντίνες και τα επιτόπια παζάρια (με ταμειακή εννοείται!!)  για να θυμηθούμε κάτι από τα παλαιά μεγαλεία. 



Ο μήνας έχει εννιά, πάντα έχει εννιά, και ούτε και σήμερα ιούνιο του 2011 δηλώσαμε πτώχευση (το έχω παίξει στο στοίχημα, πάνε τα λεφτά μου κλέφτεεεεεςςςςςς), και στο

site http://www.nomoneynodebt.gr/

 ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ 

http://www.gopetition.com/petition/36271/signatures.html  μέχρι τώρα έχει  υπογράψει ο αστρονομικός αριθμός των 1427 υπογραφων (!),  ο ζαχόπουλος ακόμη αναρρώνει, το βατοπέδι έβγαλε πωλητήριο στο ελικόπτερο του συμεών, οι εβραίοι εξακολουθούν να απειλούν το αλύτρωτο έθνος μας, από το 2040 και μετά θα μπορώ και εγώ επιτέλους να ανοίξω φαρμακείο ή να αγοράσω νταλίκα (χάρις στην απελευθέρωση των επαγγελμάτων), τον μάρτιο του 2012 καθορίστηκε το ραντεβού μου με τον οφθαλμίατρο στο ικα, ο κουρής πλήρωσε τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζόμενων του μετά από τριάντα χρόνια, και το μέγαρο μουσικής προχωρά ακάθεκτο σε νέο διακανονισμό των νέων χρεών. Ο μήνας έχει εννιά και ο δελαστίκ και ο πρετεντέρης ακόμη να γίνουν κυβερνητικοί εκπρόσωποι,  και ο μίκης ακόμη δεν τα έχει  σπάσει  με τον εαυτό του στην σπίθα και συνεχίζουν μαζί.
Χάσαμε την μπεζεντάκου, την άντζελα, την τζούλια, τον γκλέτσο, τον καρβέλα, τον νότη, αλλά ευτυχώς, ακόμη αντέχει ο λαλάκης και μας τους παίζει σε επανάληψη, φόρο τιμής στον πολιτισμό της χώρας που φώτισε τον κόσμο.
Για αυτό από απόψε ξηλωθείτε ότι κλέψαμε, κλέψαμε (και τα κορόϊδα που δεν έκλεψαν  θα πληρώσουν και αυτά πάλι) θα τα επιστρέψουμε. Θα θα θα θα θα θα ………..
Ένα μικρό πρόβλημα που θα προκύψει είναι ότι με το χρήμα που θα μαζευτεί θα τρέχει η τρόικα να μας ζητάει δανεικά για την πορτογαλλία και την ισπανία, και για την αργεντινή ακόμη. Μήπως να γυρίσουμε στην δραχμή για να τα γλιτώσουμε;
Στον δύσκολο αυτό αγώνας μας θα μας βοηθήσει και ο jack Norris.

Tyler Durden. 


Επί προσωπικού
Τις ανωτέρω παπαριές τις δέχονται μόνο οι προσκυνημένοι μνημονιακοί,  οι υπόδουλοι στο ξένο κεφάλαιο, οι τζέφρυδες.  Εμείς οι στρατευμένοι έλληναράδες αγωνιστές οφείλουμε να πατήσουμε τέτοια προδοτικά σκουλήκια.
Λαλάκης χαζόπουλος
alpha’    προιστάμενος    περιπτέρου κεντρικής πλατείας  Λάρισας.  Ι5, Ι ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου